Glöm pandalooken från din bortsvettade mascara och kör vattenfast mascara sommaren igenom. Lika bra för en dag på stranden som inne i stan. Eftersom vattenfasta mascaror kan vara svåra att tvätta bort är det bra att köpa en makeup remover till mascaran. Annars är även ACO Face Eye Make Up Remover ett smidigt och bra alternativ.

Maybellines Great Lash Waterproof är ett bra budgetalternativ. För den bekväma är Iduns Vatn behändig, eftersom den är vattenfast upp till 38 grader. Det gör den enkel att tvätta bort, endast varmt vatten behövs. Den något dyrare Eyeko Sport Waterproof Mascara är en gel som inte torkar ut och har vunnit bäst i test.

Solpuder och bronzers

För att bättra på brännan är ett solpuder en bra produkt. Pudra direkt på ansikte, armar och axlar eller blanda ut pudret med en kräm för att få en jämn yta över hela kroppen. Var noga när du ska välja nyans, många solpuder är väldigt orangea. Välj en som passar din hudton.

Lumene Nordic Glow Bronzer finns i två nyanser och passar dig med lite ljusare hudton. The Balm Bahama Mama Bronzer är något mörkare och passar dig som inte vill ha glitter i pudret. Den är paraben- och talkfri. Isadora Bronzing Powder är en budgetvariant som finns i många nyanser för alla hudtoner.